Wat te doen in Amsterdam-West en Utrecht-Zuid

cookies

Creatief door de corona tijd heen

Nu de horecagelegenheden weer open zijn hebben wij wat leuke plekken in gedachten waar u naartoe kan gaan om te werken of om iets te drinken of eten. Deze bevinden zich allemaal in de buurt van onze woningen in Amsterdam-West en Utrecht-Zuid.

Amsterdam

Allereerst hebben we ‘Hannah’s’, een nieuwe plek geopend op de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam-West. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie met een broodje of gebak.

Wordt het thuiswerken een beetje te saai? In Amsterdam-West zijn veel leuke flexwerkplekken te vinden. Bijvoorbeeld bij ‘MoMa & Co’. Dit ligt net achter het Erasmuspark en in de buurt van het Bos en Lommerplein. Hier kunt u een flexwerkplek huren per dag of maand.

Een andere optie is Cafe Belcampo in de Hallen. Hier kunt u rustig uw werk doen en als u honger heeft hoeft u alleen maar naar beneden te lopen en u bevindt zich in de Foodhallen. In de avond kunt u naar de film in de Filmhallen.

In deze tijd van het jaar is het heerlijk om buiten te sporten en dat is ook nog eens coronaproof. Kickboks Fit bied deze mogelijkheid. Zij geven kickboks trainingen naast het Erasmuspark en ze geven groepslessen en persoonlijke training.

Utrecht

Op 5 minuten fietsafstand van onze woningen op de Turkooislaan en de Aquamarijnlaan ligt restaurant ‘Op Zuid’. Tegenover dit restaurant ligt ‘Escaperoom TIME’, leuk voor jong en oud. Het is een escaperoom met virtual reality. Vast een bijzondere ervaring. Naast het restaurant is er ook de mogelijkheid om bootje te varen.

Als laatste in dit nieuwsitem: voor 1 augustus 2020 kunt u kaarten kopen voor het Gin en Rum Festival op het Wolvenplein in Utrecht. “Meer dan 100 verschillende gins en rum proeven terwijl je geïnspireerd wordt door de prachtigste verhalen.” Het Wolvenplein bevindt zich op 12 minuten fietsafstand van onze woningen in Utrecht. Er zijn workshops en in de avond is er een silent disco.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest