INSCHRIJVEN

De inschrijving voor onze woningen zien wij graag tegemoet. Echter, er zijn wel een aantal voorwaarden:
Onze minimale inkomenseis per huishouden / bruto per maand: van € 1.800 (Amersfoort) t/m € 3.000 (Hoevelaken). Voor Amersfoort en de sociale sector woningen in Amsterdam moet u voldoen aan de voorwaarden van de gemeente betreffende een huisvestingsvergunning.

Voldoet u net niet helemaal aan onze inkomenseis dan is een garantstelling mogelijk. Van de garantsteller en partner (indien van toepassing) vragen wij een ondertekening van een akte van garantstelling, een kopie paspoort en een kopie salarisstrook. De garantstelling geldt zolang het huurcontract voortduurt en is niet tussentijds intrekbaar.

Het inschrijfformulier kunt u door op de onderstaande button te klikken downloaden. U kunt dit formulier compleet ingevuld en ondertekend, voorzien van de gevraagde bijlagen, opsturen naar: Nijzoon bv, Postbus 346, 3740 AH Baarn. De inschrijving is een jaar geldig, geeft geen garantie op toewijzing van een woning noch kunnen wij een indicatie geven wanneer u eventueel een woning krijgt toegewezen.

Bij het inschrijfformulier vragen wij een aantal bijlagen. Vergeet niet deze mee te sturen.
De bijlagen zijn:

– Werkgeversverklaring aanvrager en indien van toepassing van de partner
– Verklaring huidige huiseigenaar / beheerder.
– Recente salarisopgave aanvrager en indien van toepassing van de partner
– Kopie identificatie, paspoort / identiteitskaart (geen rijbewijs), aanvrager en indien van toepassing van de partner.

Het inschrijfformulier kunt u ook aanvragen via tel. 088 – 5480876 of via e-mail: huren@nijzoon.nl.